Brasserie Jill’s in Wenduine: genieten op de zeedijk

Als u een leuk adresje zoekt om eens lekker te eten aan onze zeedijk, dan raden wij u onze brasserie in Wenduine aan. Bij Brasserie Jill’s serveren wij nu al enkele jaren een ruime keuze aan lekkere gerechten uit de Vlaamse keuken. Wij verrassen u ook met lekkere suggesties.

Kindvriendelijk

Onze belangrijkste troeven zijn de eerlijke producten op de menukaart aan eerlijke prijzen en dit alles in een gezellig en huiselijk kader. Bij ons vindt u dan ook enkel huisgemaakte gerechten. Zo zijn onze hamburgers een echte aanrader. De keuken is doorlopend open vanaf 12 uur.

Ook nog belangrijk is dat wij kindvriendelijk zijn. Wij hebben een speciaal kindermenu en bij ons liggen er ook boekjes en kleurboekjes zodat uw kinderen zich niet vervelen. Zo kunt u zelf ook optimaal genieten van uw maaltijd. Regelmatig zorgen wij ook voor leuke evenementen.

Zonnig terras

Onze eetgelegenheid beschikt binnen over veertig zitplaatsen en er zijn ook nog eens 65 zitplaatsen op het zonnig terras. Uitbaatster is Jill Falleyn, die al van haar vijftiende in de horeca werkt. Zij wilde graag zelf iets opstarten en zo is ze dan begonnen met de zaak.

Neem contact met ons op

Wilt u graag nog wat meer weten over Brasserie Jill’s in Wenduine? Neem dan zeker even contact op. Reserveren is mogelijk via telefoon.